Site Overlay

Ritual de îngrijire la tine acasă cu Anlan

Când a fost ultima dată când ți-ai oferit un moment de răsfăț, chiar la tine acasă? Mereu zicem că avem nevoie de o pauză, că ne dorim să ne relaxăm și să avem mai multă grijă de noi. Toamna ne invită să petrecem mai mult timp acasă, să ne îndreptăm privirea spre nevoile noastre, iar eu te invit să îți iei ceaiul preferat, crema hidratantă, lumânările parfumate și să te simți ca la salon chiar la tine acasă. Și nu glumesc când zic asta, pentru că vreau să îți împărtășesc mai multe despre produsele de înfrumusețare Anlan ce înlocuiesc procedurile din saloane. Practic, te poți răsfăța zi de zi, seară de seară la tine acasă.

Aparatul 5 în 1 cu fotoni cu vibrații EMS si tehnologie încălzire/răcire este ideal atât pentru curățarea tenului în profunzime, masajul feței, lifting, cât și hidratarea tenului. Mi-a atras atenția că acest aparat are funcția de mezoterapie facială fără ace, o descoperire revoluționară pentru îngrijirea tenului. De asemenea, datorită acestei funcții, cremele se absorb de până la 95 % față de o aplicare clasică.

Dacă folosești aparatul la temperaturi ridicate, porii se deschid cu rapiditate, iar pielea absoarbe cu eficiență crema aplicată. Iar dacă setezi aparatul la temperaturi scăzute porii se închid, păstrând crema aplicată o perioadă mai lungă.

După cum bine vezi, poți alege terapia cu lumină roșie ce conferă pielii elasticitate, ajută la liftingul facial și reduce ridurile fine. Sau terapia cu lumină albastră ce vindecă pielea de acnee, acționând ca un dezinfectant. De asemenea, lumina albastră ajută și la reducerea inflamațiilor și a petelor rozacee.

Epilatorul facial este una dintre cele mai bune invenții. Este util, practic și foarte ușor de folosit. Îți poți stiliza sprâncenele în doar câteva secunde acasă. Îmi place acel sentiment când sunt proaspăt pensată, iar acum mă pot bucura de un efect ca la salon, oriunde aș fi, chiar și în vacanță.

Mi-a făcut cu ochiul și ondulatorul auto-rotativ ceramic, fără fir pe care l-aș putea lua oricând cu mine în vacanță fără a ocupa mult spațiu în bagaj și aparatul antirid pentru gât și față. Mai multe despre aceste produse poți citi chiar pe site-ul www.anlan.ro

Să ai o zi magică și nu uita să te răsfeți din când în când, pentru că meriți.

Adriana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2023 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes