Site Overlay

Cum să îți găsești rochii de designer la cele mai mici prețuri

Mereu a existat mitul că rochiile de designer sunt scumpe, însă astăzi îți voi dezvălui câteva ,,secrete” prin care îți poți găsi rochii de zi, de seară, de ocazie sau de nuntă semnate de designeri celebri, la super prețuri.

Prietenele mele sunt mereu uimite atunci când află că am mai găsit o rochie superbă la jumătate de preț și mă întreabă cum reușesc? Îmi spun că am noroc, însă eu cred că norocul ți-l faci cu mâna ta. Secretul?

  1. Caută mereu în outleturile din orașul tău sau din alte orașe. Vei găsi articole vestimentare de la renumiți designeri, Ralph Lauren, Christian Dior, Tommy Hilfiger, Miuccia Prada etc.
    Urmărește outleturile tale preferate pe Instagram și pe Facebook pentru a fi mereu la curent cu ce haine aduc.  În plus, vei fi printre primii care află când au reduceri.
  2. Mergi constant în magazinele tale preferate, chiar și atunci când nu vrei să îți cumperi o rochie pentru un eveniment special. Ai putea găsi articole vestimentare cu doar 200 de lei, în timp ce aceeași rochie o poți găsi pe Asos la un preț triplu.
  3. Frecventează secondurile, târgurile vintage și negociază mereu prețurile. Vei fi surprinsă câte lucruri de calitate vei putea găsi în astfel de locuri.
  4. Fă-ți un obicei în a-ți achiziționa haine la reduceri, în lunile iulie, august, ianuarie și februarie. Și dacă nu vrei să aștepți până în ianuarie, când apar reducerile, achiziționează-le din outleturi.

Rochia pe care o port am găsit-o în mai puțin de un minut în Mes Amis Boutique, un frumos magazin aflat în centrul orașului Brașov.

Dacă ești din Brașov sau dacă ești oaspete în orașul de la poalele Tâmpei, vizitează și magazinul Mes Amis. S-ar putea să te întorci acasă cu o rochie frumoasă ce îți va pune toate calitățile în valoare la următorul eveniment.

Boutique-ul este cochet, vei putea găsi rochii, compleuri, fuste, sacouri, salopete pentru toate mărimile. Îmi place că în acest magazin, articolele vestimentare sunt puse pe mărimi și nu mai pierzi timpul uitându-te mereu dacă este sau nu mărimea ta.

O zi minunată îți doresc și spor la cumpărături!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2023 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes