Site Overlay

5 motive de ce produsele pictate manual sunt un must in 2017!

Bine ai revenit pe blogul meu! 🍓🍓🍓

Astazi vom vorbi despre motivele pentru care produsele handmade, pictate manual sunt cool in 2017!

Mergand des prin magazinele din Bucuresti am observat ca printre produsele must-have ale acestei primaveri se numara hainele pictate. Cand spun pictate ma refer la modele imprimate ce imita picturile, si nu acelea pictate manual. Oricum ai zice, hainele pictate manual sunt unice, iar cele din magazine sunt mass market. Dar ce ai zice de haine și accesorii pictate manual cu grijă și atenție?

Initial m-ai intreba daca se ia pictura atunci cand speli produsele. Apoi m-ai intreba cum sunt realizate aceste picturi. Aceste doua intrebari le primesc mereu de la fetele de imparat care ne cumpara produsele. Hai sa iti povestec mai multe!

Camasile, iile, hanoracele si mai nou esarfele pe care echipa le picteaza sunt realizate cu atentie si migala. Produsele sunt pictate cu ajutorul culorilor de cea mai buna calitate, astfel incat desenul sa nu se ia la spalare. Acestea se spala cu atentie la mana cu apa calda.

Noi iti garantam ca produsele nu se vor strica pentru ca inainte de a le comercializa, echipa face numeroase teste, astfel incat pictura sa reziste dupa fiecare spalare.

Dar de ce sunt cool produsele handmade, pictate manual in 2017?

Iata 5 motive:

  1. Porti un produs unic 🎈
  2. Se regasesc in trend-ul #2017 ♥
  3. Sunt special realizate pentru tine ❣
  4. Pot fi un cadouri originale pentru cineva drag 🎀
  5. Vei contribui la dezvoltarea proiectelor tinerilor romani 🇷🇴

In pozele de mai jos am purtat de Paste o esarfa pictata manual cu flori de cireș și mi-am inlocuit geanta cu un cos cu oua de Paste.

 

In spatele meu am peretele unei bai moderne, realizata de un om talentat si muncitor. Lucrurile handmade realizate de catre mestesugarii si tinerii romani sunt astazi mai valoroase si mai apreciate. 🍓💓💞

Daca doresti sa ai si tu o esarfa pictata manual cu florile tale preferate si inscriptionata cu numele tau iti poti comanda de pe pagina: Patuschinsky

Costum: ZARA

Pantofi: STRADIVARIUS

Esarfa: Patuschinsky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2023 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes