Site Overlay

4 idei de cadouri de Crăciun last minute

Dacă ești încă în căutarea cadoului perfect de Crăciun și îți dorești să îți surprinzi persoanele dragi, îți vin în ajutor cu 4 idei de cadouri last minute. 


Espressor Tchibo Cafissimo Easy


Oferă-i persoanei dragi un moment de relaxare în fiecare zi, nu doar de sărbători alegând să îi dăruiești un espressor Tchibo Cafissimo Easy. 

Noul espressor Tchibo Cafissimo easy este un cadou ideal pentru toți iubitorii de cafea. Datorită sistemului de funcționare super rapid, aceștia pot obține o cafea cremoasă chiar la ei acasă printr-o simplă atingere de buton.

În timp ce ei se relaxează pe canapea, Tchibo le pregătește cafeaua preferată în doar 40 de secunde. Tot ce le rămâne de făcut este să se lase surprinși de sortimentele încântătoare, espresso, Caffè crema sau cafea lungă și să se relaxeze!💓

Poți câștiga și tu un espressor Tchibo Cafissimo easy daca participi la concursul organizat pe pagina mea de Instagram. Înscrie-te aici.

Produse de îngrijire personală Nivea


Produsele de îngrijire personală Nivea mereu m-au salvat atunci când am vrut să aleg un cadou ambalat frumos cu produse de calitate atent selectate. Este un cadou ideal atât pentru ea, cât și pentru el.

În fiecare an, Nivea lansează o serie de produse personalizate pe care le poți oferi în dar: Nivea Q10 Beauty set, Nivea Men Sensitive Fresh, Nivea Cream Care, Nivea Men Deep, Nivea Sensitive, Nivea Micellar. Produsele vin însoțite de un portfard pe care mai apoi îl pot folosi pentru a-și păstra produsele cosmetice, dar și pentru a le lua cu ei mai ușor în vacanță. 💙

Eu am cumpărat deja produse Nivea pentru persoanele mele dragi și abia aștept să le dăruiesc.💓

2 bilete de avion/ o excursie


Dăruiește experiențe!

Mereu îmi doresc să ofer și să primesc experiențe. Biletele de avion mi se par o alegere potrivită pentru un cadou de Crăciun, mai ales pasionaților de călătorii. Le poți comanda online în doar câteva minute, de pe telefon. Eu mereu aleg biletele de avion de pe Skyscanner, selectez destinația “Pretutindeni” și data flexibilă, iar Skyscanner îmi oferă cele mai avantajoase prețuri.

2 invitații la piscină la Health Club 22 InterContinental Bucharest


Zilele de răsfăț și relaxare pot continua cu o zi la Health Club 22 InterContinental Bucharest, savurând un fresh în timp ce admiri priveliștea de la etajul 22. Vei avea parte și tu de întregul răsfăț dacă alegi să dăruiești două invitații la Spa InterContinental Bucharest persoanei iubite 💓. 

Sper că te-au inspirat ideile oferite💚.

Îți doresc sărbători fericite! Să ai parte de un Crăciun magic! 

Adriana Patuschinsky 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2023 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes