Site Overlay

Couscous cu legume, creveți și sos Harissa

Am descoperit o rețetă super delicioasă și vreau să o împărtășesc și cu tine! 🥘

Inspirată de rețetele marocane, am pregătit rapid un Couscous cu legume, creveți și sos Rose Harissa în doar 15 minute. Simplu, rapid și gustos!🦐 L-am devorat imediat, atât de bun a fost.

Mai jos poți vedea cantitățile și modul de preparare:

Ingrediente:

200g Couscous Al’Fez

o linguriță sos Rose Harissa

400g creveți

2 ardei

100g porumb

o jumătate de ceapă

puțin pătrunjel

câteva felii de lămâie

Mod de preparare:

Couscous este gata în doar 5 minute. Pune tot conținutul plicului într-un bol. Apoi adaugă 300ml apă fierbinte, acoperă bolul și lasă-l 5 minute. Apoi adaugă puțin ulei de măsline și amestecă. La final, am adăugat și sosul special Rose Harissa, ce a oferit un gust și mai bun întregului preparat.

Între timp, pregătește creveții în puțin ulei. Pentru a fi gata, se lasă 5 minute pe o parte și 5 pe cealaltă, însă dacă dorești să fie ușor crocanți îi mai poți lăsa câteva minute.

Taie cubulețe ardeii, în felii subțiri ceapa și toacă mărunt pătrunjelul.

Când creveții sunt gata, amestecă toate ingredientele într-un bol, apoi așază preparatul pe un platou și ornează cu pătrunjel și felii de lămâie.

Couscous-ul, sosul special și multe alte bunătăți marocane, precum tahini, mixul pentru Falafel, sosul special pentru chifteluțe marocane și sosul de caise cu coriandru Al’Fez le găsești în magazinul online Parmashop.ro

Sper că am adus puțină inspirație în bucătăria ta și un strop de bucurie cu acest preparat delicios! Sunt curioasă dacă îl vei încerca!

Poftă bună!

Cu drag,

Patuschinsky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2022 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes