Site Overlay

Susține brandurile românești

Mai mult ca oricând, în aceste zile, brandurile românești au nevoie de susținerea noastră. Ce frumos ar fi dacă și după ce trece toată această perioadă, am susține în continuare brandurile locale, ne-am îmbrăca mai mult în rochii de designeri români, am călători și mai mult în România și am cumpăra mai multe obiecte handmade realizate cu mult drag.

După cum bine știți, îndrăgesc obiectele handmade, hainele de designeri români și ador să călătoresc în România. Lucrurile realizate de românii talentați, cu multă măiestrie, atenție la detalii și dăruire ne pot face viața mai frumoasă. O rochie din materiale fine, mătase naturală sau din bumbac de la Alyich, o lenjerie moale și fină la atingere precum cea de la Cotton Therapy, un vin savurat în tihnă din struguri atent culeși din viile din România, dar și multe alte lucruri realizate de producători locali, ne aduc bucurie.

Antreprenorii români pun suflet în ceea ce fac, pentru ca tu să ai parte de cea mai frumoasă experiență atunci când primești produsul lor.

În cele ce urmează, îți voi împărtăși câteva dintre brandurile mele de suflet.

  • ALYICH este un brand românesc, din Transilvania pe care l-am descoperit de curând. Materialele fine, atenția la detalii și culorile pastelate mi-au atras atenția încă de la început. Rochiile, fustele și bluzele realizate de aceștia, din bumbac sau mătase naturală, delicate la atingere, sunt potrivite pentru orice ocazie.
  • În momentul de față au și o promoție, poți achiziționa un Gift Voucher de 50% reducere. Dacă îți vei alege produse în valoare de 300 lei, 500 lei sau 750 lei, poți achiziționa produse în valoare de dublul sumei plătite inițial. Sau poți oferi voucherul cadou de Paște unei persoane dragi.
  • Îi găsești pe Instagram aici sau pe site aici.
  • Cotton Therapy este un brand românesc, cu produse de calitate, din materiale fine, plăcute la atingere și deosebit de frumoase. Îți poți alege dintre nenumăratele pijamale, perne sau lenjerii de pat, atent lucrate, special pentru tine. Ceea ce admir foarte mult la ei este că personalizează lenjeria de pat sau pijamaua aleasă după bunul plac al fiecăruia.
  • Beatrixcolor îți bucură zilele cu bijuterii handmade de toată frumusețea. Dacă chochetezi cu yoga, meditația și cristalele, cu siguranță adori bijuteriile cu cristale sau pietre semiprețioase. Îi găsiți pe instagram aici și pe site aici .
  • Poemi este un brand din inima Sibiului, ce te ajută să transformi o cină obișnuită într-o experiență culinară exact ca la restaurant. Dacă tot stăm în casă și prăjiturim, merităm farfurii drăgălașe pentru a aranja mâncarea ca în localurile preferate. Găsiți farfuriile, ceșcuțele și alte minunății pentru o masă festivă pe contul lor de instagram aici sau pe site-ul lor aici.
  • Aromehaihui – Creează-ți propria oază de liniște chiar la tine acasă, alături de lumânările Aromehaihui. Fiecare are nevoie de un moment de răsfăț, iar un Spa acasă este alegerea perfectă într-o zi de weekend. Fie că vrei să îți creezi o ambianță plăcută atunci când lucrezi sau vrei să te relaxezi făcând o baie fierbinte, poți aprinde și câteva lumânări. Produsele lor le poți vedea pe contul lor de instagram aici sau pe site aici.

Brandul Laura Maxim îți oferă genți premium, lucrate manual la standarde internaționale. Utilitatea, versatilitatea și unicitatea sunt cei trei factori după care se ghidează atunci când un produs iese din mâinile sale. Aceste caracteristici îndeplinesc nevoile unei femei moderne, mereu într-o continuă mișcare și evoluție.

Știm cu toții cât de importantă este o geantă în garderoba noastră. Ne poartă zilnic în toate aventurile noastre, ne este utilă datorită spațiului încăpător și ne înfrumusețează mereu întreaga ținută.

Poți vedea mai multe modele pe Instagram aici, sau pe site-ul lor aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes