Site Overlay

6 idei de cadouri de Crăciun realizate handmade de antreprenori români

Cadourile handmade te fascinează, te încântă și îți bucură simțurile. Fiecare cadou este realizat cu măiestrie, pasiune și dăruire. Atent meșteșugite, create de către antreprenori români talentați, îți oferă nu doar un produs de calitate, ci o experiență aparte.

Îți dezvălui 6 idei de cadouri handmade pe care eu le-aș dărui oricând persoanelor mele dragi

1. Produse cosmetice Fain-Natural, 100% naturale, handmade

Îmi saltă inima de bucurie când văd produse de poveste realizate de antreprenori români. Din povestea noastră fac parte și Ileana si Ioan, realizatorii brandului FAIN. Ei îmbină extractele naturale de cătină, miere, ghimbir, sâmburi de caise cu mireasma florilor de lavandă, cu leacul plantelor medicinale pentru obținerea cremelor, uleiurilor și a săpunurilor. De la fabricarea  produselor la denumirile lor inspirate din povești: Ileana Cosânzeana, Găzdoaia veseloasă, Cosița fermecată, Mândruța Mădărită, Tihna domniței totul este de poveste și de povestit.

În momentul în care primești cutia cadou cu produsele FAIN, atent pregătite, ești purtat într-o poveste senzorială cu prinți, prințese, boieri și feți frumoși. Toate simțurile îți sunt alintate, de la mirosul de migdale dulci, cafea, gălbenele, portocală și roiniță la admiratul produselor, și la auzul poeziilor așternute pe învelișul săpunurilor.

Roadele muncii lor sunt  ambalate în cel mai frumos mod conferind  atenție și celor mai mici detalii. Produsele pot fi oferite în dar persoanelor pe care le prețuiești.

FAIN nu a favorizat mândruțele, ci a creat o gamă specială și pentru boieri, haiduci și Feți Frumoși, uleiuri hidratante pentru barbă și pentru primenirea chipului.
Cosânzeana știe că Făt Frumos are nevoie de îngrijire, de aceea îi oferă în dar mereu un ulei de barbă pentru potolirea firelor rebele.

Iată și alte produse pe care le poți oferi cadou mamelor sau taților: Pentru boieroaică, Pentru boier,crema Tinerețe fără bătrânețe,pentru a rămâne mereu tinere și frumoase sau Făt Frumos.

2. Scrisoare Firul Cuvintelor

Domnișoarele de altădată dansau de fericire când primeau scrisori de dragoste de la aleșii lor. Își scriau pe ascuns, așteptau nerăbdători răspunsul și citeau emoționați cuvintele așternute pe hârtie. Scrisorile erau păstrate în cufăr, asemenea unei comori.🧡👑

Mădălina a dus scrisul la rang de artă punându-și talentul pe hârtie și transformând literele în note de poveste. Pe lângă scrisorile ce au făcut-o celebră în întreaga împărăție, poate crea invitații de nuntă la palat și tablouri cu versurile sau citatele tale preferate. Este un mod ideal de a-ți arăta recunoștința față de părinți, bunici, frați și iubiți.

Cadoul este pregătit de Mădălina pentru a fi dăruit. Scrisoarea poartă o frumoasă fundă și o ștanță cu numele Firul Cuvintelor. Scrisoarea poate fi păstrată ani la rând și recitită ori de câte ori dorești. Poți vedea mai multe modele pe paginile de Facebook și Instagram.

3. Rame și Tablouri Craiova

Ramele și tablourile din Galeria de artă din Craiova conferă eleganță și rafinament operelor de artă ale marilor artiști. Cu o experiență de peste 20 de ani, consilierii specializați te vor ajuta în alegerea ramei ideale. Lasă-te inspirat de arta pe care o realizează profesioniștii din atelierul Rame și Tablouri Craiova și alege să dăruiești una dintre cele 2000 de modele de rame din lemn sau metalice. Înrămează fotografii, goblene, oglinzi, picturi pe sticlă, lemn și icoane. Tot aici ai parte atât de consiliere în alegerea ramelor, cât și în achiziționarea lucrărilor de artă, dar și evaluarea acestora. În plus, poți beneficia de înrămarea unor lucrări speciale, lucrări de artă atipice sau tridimensionale.

Poți câștiga o scrisoare realizată cu măiestrie și multă dăruire de Firul cuvintelor, alături de o ramă deosebită Rame Tablouri Craiova participând la concursul de pe pagina mea de Instagram. Vei putea alege textul scrisorii și o poți dărui celei mai speciale persoane din viața ta. Te invit să participi.

4. YoloBook.ro

Îți mai aduci aminte când erai copil și realizai fotografii, apoi așteptai până când părinții le developau și apoi le priveați împreună de nenumărate ori? Poți retrăi acele momente frumoase și astăzi. Cei de la YoloBook.ro au adus mai aproape momentele copilăriei prin albumele lor. Descarcă aplicația YoloBook, alege fotografiile dorite din telefonul tău, de pe contul de Instagram sau de pe Facebook, alege coperta favorită și plasează comanda. În luna cadourilor ai oferte de nerefuzat pe pagina lor. Poți beneficia de 30% reducere la două produse dacă folosești codul YOLOSANTA.

5. Caricaturi și portrete din cafea

Un alt cadou special, realizat 100% handmade, special creat pentru persoana dragă poate fi realizat de Adriana Adam. Îi poți trimite o fotografie cu persoana căreia dorești să îi oferi cadoul, alături de câteva detalii despre pasiunile ei. Prin talentul său, Adriana va realiza un cadou personalizat ce poate fi păstrat mulți ani ca amintire. Cu siguranță cei dragi vor aprecia cadoul unic pe care l-au primit de la tine.

Talentata Adriana creează caricaturi, dar și portrete din cafea. Dacă persoana căreia dorești să îi oferi cadoul este pasionată de cafea, acest cadou este unul ideal și original. În plus, poți oferi un astfel de cadou persoanei iubite sau familiei.

6. Cănile Accesorii Andreea Tret

Andreea Tret, o tânără talentată din Brașov, realizează căni 100% handmade. Câtă muncă, dăruire și timp trebuie să fi depuns pentru ca din mâinile ei să iasă astfel de căni minunate? Poate părea ușor, însă floricelele, volanele, buclele sunt atât de mici și migăloase încât cred că îți trebuie multă răbdare pentru a le realiza. Cănile vin împachetate într-o cutie frumoasă, cu fundă atașată, perfect pentru a le oferi cadou. Atunci când dorești să oferi o cană cadou persoanei dragi, mai întâi îi poți trimite Andreei o fotografie pentru a se inspira. Pe Andreea o puteți găsi pe Instagram și pe Facebook.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_20191214_155036-768x1024.jpg

Oferă experiențe! Darurile realizate manual, 100% handmade au o energie aparte, sunt realizate cu drag și dragoste, cu pasiune și cu 100% implicare. Hai să susținem împreună antreprenorii români, din mâinile lor pot ieși lucruri magice!

Cu drag,

Adriana Patuschinsky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes