Site Overlay

“Inca nu, dar o sa fie…”

Hai la teatru!

De curand fost la piesa de teatru “Inca nu, dar o sa fie…”, o adaptare a piesei “Not now darling” a dramaturgilor britanici Ray Cooney si John Chapman.

Imi place lumea teatrului, sa descopar mereu personaje noi, ma fascineaza cum actorii pot interpreta mai multe roluri si ii apreciez pentru ca te bine dispun, te surprind mereu si te tin cu sufletul la gura pana cand cortina se inchide. Ii apreciez pentru ca oricat  de multe probleme ar avea, pe scena sunt mereu veseli, profesionisti si spontani.

Dar hai mai bine sa vorbim despre piesa “Inca nu, dar o sa fie…” in care joaca actori celebri, precum Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici, Gabi Costin, Cosmin Selesi, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir,  Stefan Velniciuc, Adela Marculescu, Mirela Stoian, Raluca Ghervan, Anca Dinicu, Teodora Pacurar, Valeria Stoian, Mihnea Nicolau, Daniel Nuta.

Nu o sa iti spun prea multe despre aceasta comedie, pentru ca si-ar pierde tot farmecul. Tot ceea ce iti pot spune este ca actiunea se petrece intr-un salon de blanuri de lux din Londra.  Intrigile amoroase dintre personaje sunt comice, te bulverseaza, te surpind si te tin cu sufletul la gura pana in ultimul act al piesei.

Incurcatura porneste din cauza unei haine de blana promise amantei patronului salonului. Cu toate acestea, haina de blana nu ajunge la amanta care trebuie, ci la alta, sau la altele, dar asta te las pe tine sa descoperi.

Asteapta-te sa vezi actori profesionisti, actrite provocatoare care interpreteaza rolurile unor femei care stiu ce vor si stiu cum sa manipuleze barbatii din jurul lor pentru a-și atinge scopul. In cazul nostru… a pune mana pe o haina de blana de vizon!

Afla la fata locului care este solutia iesirii din aceasta situatie imposibila si a cui va fi, in cele din urma, blana mult ravnita!

Regia este semnata de Serban Puiu, regizorul productiilor exclusive ale Teatrului Elisabeta (“Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, “Boeing Boeing”, “Incurcatura la nivel inalt”, “ Las’ ca stim noi”) iar scenografia de Ion Molete.

Vizionare placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes