Site Overlay

10 idei – Cum îți ridici vibrația și îți menții starea de bine în această perioadă? 🌺

În această perioadă avem mai mult timp pentru noi, pentru minte, corp și suflet. Îți dezvălui 10 activități pe care le poți face pentru a-ți ridica vibrația și pentru a-ți menține starea de bine.

🙏 Practică recunoștința.


În fiecare zi, scrie într-o agendă 10 motive pentru care ești recunoscător (ești sănătos, ai ce mânca, lucrezi de acasă, ai mai mult timp pentru tine etc)

🧘‍♀Meditează.


Maria Nicolau are pe canalul său de Youtube foarte multe meditații ghidate ce te ajută să îți schimbi starea în bine. “Ridicarea vibrației planetare” este realizată special pentru această perioadă. O poți găsi aici.

❤ 🎥💻 Începe un curs online

Bianca Brighilă are foarte multe cursuri de dezvoltare personală și podcasturi interesante, ce te vor ajuta să privești dintr-o perspectivă mai bună tot ceea ce se întâmplă în viața ta. Le poți găsi aici.

🎥💻 Învață o nouă meserie

Școala de Marketing Kiwi PRO îți oferă timp de o lună cursuri gratuite despre social media, copywriting, graphic design pentru social media, video editing etc. Poți beneficia de cursurile lor aici

🤸‍♀ Sport

Fă cât mai multe exerciții fizice, astfel te vei relaxa, te vei destinde și vei fi mult mai fericit. Alexander Florescu are o platformă online, unde îți poți alege programul potrivit în funcție de obiectivul tău. Abs on 🔥 este cursul meu preferat și ți-l recomand. Poți găsi cursurile lui aici.

📚 Citește cât mai mult

Citește cărțile pe care le-ai tot amânat. Sunt sigură că ai foarte multe de pe Elefant (Atomic Habits, Școala de Afaceri, Cele 5 limbaje ale iubirii sunt doar câteva dintre preferatele mele)

🎬📺 Netflix

Privește comedii, desene și documentare ce te fac să râzi și te ajută să te relaxezi

✂ Dezvoltă-ți un skill nou.

Fie că înveți să dansezi, să cânți la un instrument nou sau să pictezi, vei fi mult mai bucuros când vei constata că ai învățat ceva nou și astăzi

🌳☘ Plantează

Dacă stai la casă, grădinărește. Într-un studiu cu privire la oamenii care plantează flori, tund iarba și îngrijesc grădina reiese că sunt mai fericiți.

Experiența senzorială oferită “le permite oamenilor să se conecteze la starea primară”, spune James Jiler. În plus, priveliștea, mirosul și sunetele grădinii induc starea de relaxare și reduc stresul. Și cel mai important este rezultatul muncii tale ce îți oferă satisfacție.

🌺 Sună-i pe cei dragi.

Și mai ales pe oamenii optimiști cu care râzi mereu, indiferent de situație.

Ps: Este fascinant cum acest virus ne arată că suntem în strânsă legătură unii cu alții, indiferent de cât de departe suntem. Așa că, încearcă să împărți mai multă voie bună, pentru că un om cu o vibrație înaltă crește vibrația a cel putin 10 persoane.

Sa ai o zi minunată!❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes