Site Overlay

4 tips&tricks pentru o vacanță reușită în Halkidiki, Grecia

Dacă ai în plan să călătorești în Grecia vara aceasta, hai să îți povestesc cum a fost experiența noastră în Halkidiki!

Cazarea

Dacă îți dorești să nu cheltui mulți bani pe cazare, însă îți dorești să stai într-o vilă frumoasă cu piscină, poți alege să închiriezi una de pe Airbnb. Noi am preferat să închiriem o vilă întreagă doar pentru noi într-un sătuc frumos, cu plaja în spatele casei și piscină în curte, în Nea Fokaia. Singurul dezavantaj în această zonă a fost că nu sunt plaje cu apă turcoaz în apropiere. Pentru a face plajă în locuri superbe, unde chiar simți că ești în Grecia, trebuie să mergi cu mașina minimum o oră.

Plaja Lagonisi

Lagonisi este cel mai frumos loc în care am fost în Grecia. Este o plajă privată, la o oră jumătate de Nea Fokaia. Biletul unui șezlong costă 10 euro/de persoană, poți comanda mâncare și băutură. Acum 5 ani când am fost, nu era atât de aglomerat, iar mâncarea venea foarte repede. Dacă vei merge dimineața, nu vei avea probleme cu comanda, însă mai târziu se aglomerează și riști să vină mâncarea foarte greu.

Cu barca pe mare

Dacă plănuiești o excursie în Grecia, adaugă pe lista ta și o plimbare cu barca pe mare.
Vei avea parte de un apus memorabil, vei putea admira munții, peștii colorați, vei putea face snorkeling și vei avea ocazia să navighezi pe mare când căpitanul ridică toate pânzele.
A fost o experiență pe care îmi doresc să o repet și ți-o recomand cu căldură.

Restaurantele din portul Ormos Panagias

Dacă vizitezi plaja Lagonisi, n-ai cum să nu vizitezi și portul Ormos Panagias. Este unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le-am vizitat. Poți admira delfinii, Golful Torineons și Muntele Athos. În timp ce îți savurezi în tihnă paharul de vin, și aștepți nerăbdător să guști din bunătățile locale, vei vedea în zare corabia piraților Menia Maria III. Poți lua cina chiar pe plajă, cu picioarele în nisip, pentru că sunt amplasate mesele la malul mării sau pe terasa restaurantului.
Este locul perfect atât pentru o cină în doi, cât și pentru întreaga gașcă.

Îți mulțumesc că ți-ai făcut timp să citești acest articol și sper că ți-au fost de ajutor informațiile.

Distracție plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2022 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes