Site Overlay

Cum a fost experiența la Dragon Fly?

Dacă sunteți în căutarea unor experiențe inedite, vă doriți să petreceți timpul liber alături de familie și să vă relaxați, vă recomand să alegeți Dragon Fly. De curând am dormit într-un cort foarte frumos din Brașov și am primit multe întrebări despre cum a fost întreaga experiență. Așa că m-am gândit să răspund la toate aceste întrebări și să vă trezesc interesul de a opta și voi pentru o astfel de cazare inedită.

Haideți să vă povestesc mai multe:

Unde puteți dormi?

În cort sau căruță. La început, nu știam dacă să alegem să dormim în cort sau în căruță. Într-un final am ales cortul pentru că am considerat că este mai spațios. Noi ne gândeam că o căruță este mică și nu vom avea loc să ne punem și bagajele. Însă, am vizitat și căruțele și sunt extrem de încăpătoare cu paturi duble, astfel că pot dormi 4 persoane. Iar în cort pot dormi 2 persoane. Data viitoare vom alege să dormim într-o căruță.

Sunt încălzite?

Daaa, corturile și căruțele dispun de aeroterme și este cald pe timpul nopții. Ca să vă dați seama cât de repede se încălzec corturile, noi am setat prima funcție, slow, însă puteam seta să fie și mai cald.

Ce activități poți avea?

Relaxare, relaxare și iar relaxare. Mi se pare locul potrivit pentru a servi un pahar de vin în liniște, de a citi cartea preferată în hamac sau pentru a te juca boardgames cu prietenii. În plus, vă puteți juca pingpong. Dacă vreți să aveți parte de alte activități, sunteți la doar 10 minute de centrul orașului, parcul de aventură, lacul Noua, grădina Zoologică, mall Afi etc.

Ce activități pot avea copiii?

Am văzut super mulți copii chiar și bebeluși. Mi se pare frumos că pe lângă jocurile pe care le au în curte, se pot împrieteni și se pot juca împreună.

Mâncare

Seara am ales să dăm comandă de burgeri și am mâncat în curte, iar dimineața ne-am trezit și am fost la micul dejun. Este bufet suedez, unde poți alege să mănânci multe bunătăți. Poți savura micul dejun în fața cortului tău, pentru că fiecare are o măsuță cu 2 scaune.

Locația

Dragon Fly este în Brașov, în cartierul Astra. După cum spuneam, este un cartier foarte aproape de centrul orașului, de parcuri și obiective turistice. Lângă Dragon Fly există și un Lidl și o benzinărie. Dacă veniți cu mașina, dispuneți și de loc de parcare.

Unde îi găsiți?

Dacă v-am făcut curioși, puteți face rezervare direct la telefon 0746 991 489 sau pe e-mail dragonfly.gardens.brasov@gmail.com.

Sunt curioasă să aflu părerea voastră. Până data viitoare, când voi reveni cu un nou articol despre locurile frumoase și autentice din România, vă doresc zile frumoase și pline de inspirație!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2023 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes