Site Overlay

Amenajarea locuințelor în stil tradițional românesc

Casele în stil tradițional românesc m-au fascinat încă din copilărie când mergeam în vizită la bunici, la țară. Îmi aduc aminte că mă jucam cu ceșcuțele pictate cu motive tradiționale, stăteam pe prispă, mă plimbam pe uliță, mă jucam cu păsările și mergeam la fântână. Așteptam cu nerăbdare să iasă pâinea caldă din țest, așa cum se zice la noi prin Oltenia, și îmi plăcea să pun brânză într-un codru de pâine.

Find pasionată de tradițiile românești, îmi place să îmi decorez casa cu obiecte cu motive tradiționale și electrocasnice de ultimă generație cu aspect vintage.

Dacă nu te-ai hotărât cum vrei să îți amenajezi căsuța, poți afla cu ajutorul Quiz-ului lansat de Beko. Răspunde întrebărilor și află ce stil de bucătărie ți se potrivește în funcție de stilul tău de viață.

Dacă ești mai libertin, pui ieșirile în oraș pe lista de priorități sau ai un stil de viață sănătos și dorești obiecte de ultimă generație, această aplicație îți va spune de ce ai nevoie în bucătărie.

Stilul rustic tradițional este preferatul meu. Este creat special pentru persoanele cărora le place să fie înconjoare de familie și prieteni.

Îți doresc zile liniștite și momente speciale alături de cei dragi!

Cu drag,

Patuschinsky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2023 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes