Site Overlay

8 idei de relaxare pentru femei răsfățate

La mulți ani! Ziua ta este în fiecare zi, nu doar astăzi. Așa că, răsfață-te ori de câte ori ai ocazia, sărbătorește fiecare reușită, savurează o cafea bună la prima oră a dimineții, bucură-te de momentele frumoase și zâmbește mai des.
Pentru că ești specială, ți-am pregătit 8 idei de relaxare de ziua ta. Sper să te răsfeți mai mult în fiecare zi, pentru că meriți!

1. Urmează-ți pasiunea

Ce faci cu cea mai mare plăcere? Fie că îți place să mergi la cursuri de pian, de yoga, de pictură sau de dezvoltare personală, fă ce îți aduce cea mai mare bucurie și investește în pasiunea ta. Caută cursurile pe care vrei să le urmezi și cumpără-le, atât de simplu este.

2. Notează-ți reușitele

Scrie-ți în agenda preferată toate realizările pe care le ai până în momentul de față. Vei descoperi că ești foarte norocoasă! Închide ochii și imaginează-ți că toate dorințele tale s-au îndeplinit deja.

3. Savurează desertul tău preferat

De când nu ai mai savurat prăjitura ta preferată? Simte-i aroma, savoarea și gustul dulce. Nu te mai simți vinovată dacă mănânci chiar două, meriți tot ce este mai bun!

4. Cărți, flori și lumânări parfumate

Rezervă-ți ziua doar pentru tine și cumpără-ți cărți, flori, lumânări parfumate, accesorii sau bilete de avion în destinația preferată.

5. Răsfață-te la SPA


Mergi împreună cu mama ta, prietena cea mai bună, verișoara sau întreaga gașcă la SPA. În această perioadă sunt foarte multe oferte pentru doamne și domnișoare. Totul este permis pentru răsfățul suprem.

6. Fă-ți o schimbare!


O schimbare de look nu strică nimănui, ba dimpotrivă îți oferă un aer nou și un plus de încredere.

7. Fotografii pentru suflet

Dacă îți place să faci fotografii sau să te lași fotografiată, alege o locație instagramabilă și lasă-te pe mâna fotografului tău preferat. Eu m-am relaxat de minune când m-am întâlnit cu Loredana, o tânără pasionată de fotografie la început de drum, cu visuri mari.

8. Momente dulci

Oferă-ți momente dulci cu dulcețurile Râureni. Cu ocazia zilei de 8 martie, ți-au pregătit un concurs pe pagina lor de facebook. Scrie-le în comentarii cum arată un moment de răsfăț pentru tine și poți câștiga 8 borcane delicioase.

Sper că te-a inspirat articolul meu, îți doresc cât mai multe momente pline de răsfăț!

Patuschinsky

Locație: Cișmigiu Bistro

Fotograf: Loredana Berteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes