Site Overlay

O călătorie neașteptată pentru minte, corp și suflet – Cartierul Schei, Brașov

Săptămâna trecută am plecat să mâncăm o înghețată în zona Schei, în Brașov. Iar lângă gelaterie, am zărit o stradă frumoasă și am zis să mergem să vedem unde ne poartă pașii.

Urcând, am descoperit multe case frumoase, decorate cu flori deosebite. Când am ajuns în capătul străzii, am observat că putem face la stânga și putem urca. Ajunși din nou în capătul străzii, fascinați de case, flori și peisaj, am observat că drumul duce tot mai sus. Am continuat călătoria, admirând întreaga zonă. Am descoperit un Van, în care m-aș fi urcat și aș fi făcut înconjurul țării. La o călătorie prin România cu un Van sau cu o autorulotă visez de câțiva ani și mă gândesc cu nerăbdare la acel moment. Dar până atunci, descopăr frumusețea orașelor din România în fiecare lună, iar acum, mă las fascinată de cartierul Schei din Brașov. Pe drum am descoperit și un pârâu, un pod, am admirat pădurea, am observat casele și ne-am bucurat de drumul care nu știam unde duce. A fost o zi magică! Și totul a început de la: hai să mâncăm o înghețată.

Astfel de experiențe mi se pare că îți umplu sufletul de bucurie. Nu ai nevoie de prea mult ca să te relaxezi și să te bucuri de frumusețea naturii. Până data viitoare, când vom relua traseul și vom merge mai departe, pentru că am observat că drumul duce într-un loc și mai frumos, credem noi, vă las cu un singur gând: să nu vă focusați pe destinație și să vă bucurați de traseu. S-ar putea ca acesta să fie mult mai frumos decât destinația. La noi, așa s-a și întâmplat!

Acest articol a făcut parte din proiectul meu de suflet #experienteautenticeromanesti, prin care îmi doresc să promovez România, tradițiile și experiențele magice pe care le poți avea aici, la noi în țară!

Am denumit această călătorie ca fiind una pentru minte, corp și suflet, pentru că mi-am eliberat mintea de zgomotul din oraș, explorând zona Schei în liniște, am urcat dealurile din Schei și mi-am pus corpul în mișcare. Și nu în ultimul rând pentru suflet, pentru că a fost exact o experiență pe sufletul meu, simplă și autentică.

Zi minunată să aveți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2023 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes