Site Overlay

Locul ideal de relaxare la munte, Casa Ciobănească

La pensiunea Casa Ciobănească găsesc acel aer românesc tradițional, acea atmosferă din casa bunicilor, unde odaia bună sau odaia de la drum avea lucrurile cele mai de preț, covorul țesut în război pe perete, patul frumos împodobit cu macat și perne albe brodate.
Nu întâmplător, amintirile din copilărie mă năpădesc de fiecare dată când vin aici, și cred că și datorită faptului că întreaga casă este decorată de părinții Andreei, cu lucruri moștenite de la bunicii ei. Aerul tradițional este dat de soba de teracotă, mobilierul de lemn sculptat, covoarele de pe perete și sarica de pe pat, țestute în război de către bunica ei.

Odată ajunși la Casa Ciobănească vei dori să te reîntorci. Dimineața te trezesc razele soarelui  ce inundă camera, iar curtea casei te îmbie să îți bei cafeaua admirând peisajul de vis.
Exact ca în copilărie, doar că atunci abia așteptam să mâncăm brânză adusă din sat cu pâine coaptă în țăst de bunica.

Peisaj de toamnă
Peisaj de vară
Bunătăți delicioase pregătite cu multă pricepere


Pentru mine, bunicile au fost o inspirație mereu în procesul meu creativ. Fie că am ales să creez ii pictate, fie că mi-a plăcut să promovez România. Iar asta cred eu că este una dintre cele mai vechi pasiuni ale mele, dragostea față de tradiții.
Mă voi reîntoarce la Casa Ciobănească ori de câte ori îmi voi dori să mă relaxez, dar și să îmi aduc aminte de momentele frumoase ale copilăriei.
Și încă o veste bună, în curând Casa Ciobanească va amenaja un loc de joacă pentru copii, un teren de fotbal, o tiroliană și un ciubăr.

Până data viitoare, vă las cu câteva fotografii frumoase din casa tradițională.

O zi minunată să aveți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2022 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes