Site Overlay

Cum a fost la petrecerea burlăcițelor?

Îmi place să fac lucrurile diferit, să nu mă las condusă de reguli și mai degrabă ghidată de dorințele și nevoile mele. Îmi place să fac activități ce imi aduc bunăstare, inspirație și creativitate. În domeniul în care lucrez am mereu nevoie să fiu plină de inspirație, să fiu relaxată pentru a gândi concepte de campanie și a veni cu idei noi pentru brandurile pentru care lucrez.
De aceea, petrecerea burlăcițelor pe care mi-am dorit-o nu a fost o petrecere clasică, în club. Și cum prietenele mele mă cunosc foarte bine, mi-au pregătit o petrecere exact pe sufletul meu. Au venit cu ideea să petrecem o zi la Ana Hotels, locul unde îți poți regăsi inspirația, relaxarea și starea de bine.
A fost o experiență aparte alături de cele mai bune prietene cu mâncare delicioasă, masaj, saună și muulte hohote de râs. Toate avem mult de lucru, ne vedem foarte rar și ne-am gândit că acesta este momentul cel mai bun să ne reunim și să ne distrăm împreună.

Hai să îți povestesc cum a fost, poate ești chiar tu viitoare miresică sau ești burlăciță și ai nevoie de puțină inspirație pentru petrecerea prietenei tale.


Ziua a început pe slow motion, în ritmul nostru, ne-am savurat cafeaua și am mâncat un mic dejun pe terasă. În acea dimineață a fost răcoare, însă eram entuziasmate de ziua pe care o vom petrece împreună. După ce am mâncat, am plecat la SPA cu gândul că vom sta doar în interior, însă odată ajunse acolo, soarele a ieșit dintre nori. Se anunța o zi magică.

Ori de câte ori am ales să merg în acest loc, am reușit să mă reîncarc cu energie bună. Nici n-ai cum când poți admira munții în timp ce stai în hot tub afară. Dacă și tu vrei să mergi la SPA în Poiană, nu uita să optezi și pentru masajul de relaxare. Te ajută să te detensionezi și să ai o stare bună pe tot parcursul zilei, chiar săptămânii.

După masaj, ne-am relaxat în hamac și apoi am savurat fructe delicioase în compania unui vin spumant de excepție, Salasar l’Execellence Cremant de Limoux.
Dacă ești viitoare miresică sau una dintre prietenele tale urmează să se căsătorească, sper să aveți parte de o zi frumoasă plină de relaxare, unde să vă simțiți speciale, să râdeți în hohote și să uitați pentru o zi de griji.
Te invit să descoperi mai multe detalii despre oferta pe care Ana Hotels a pregătit-o pentru petrecerea burlăcițelor.

Enjoy&have fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2022 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes