Site Overlay

Când “casa” devine “acasă” – Cum ne-am hotărât să ne mutăm în Brașov

Acel moment când “casa” devine “acasă” este unul magic. Când în sfârșit îți poți decora micul tău univers așa cum îți dorești, exact pe sufletul tău. Îți poți savura cafeaua, poți citi cartea preferată și te poți relaxa pe terasa ta cu flori. Când dai excursiile din locuri frumoase pe o zi petrecută în tihnă la tine acasă. Pentru că acasă, e cel mai  bine. Mai ales dacă ai și o priveliște la care ai visat încă de când te-ai hotărât să te muți în Brașov. Pentru noi, Brașovul înseamnă acasă, și ne-am acomodat rapid, chiar dacă nu avem aici familia și nici prietenii. Pur și simplu, ne-am îndrăgostit de oraș, de vibe, de oameni, de munte și am hotărât să ne mutăm. Și nu oricum, ci cu acte-n regulă.

Avem noroc că ne-am găsit apartamentul ideal, pentru un cuplu tânăr cu visuri mărețe destul de rapid, în doar 6 luni. Pentru unii este mult, pentru unii puțin. Timpul nu mai contează atât de mult când faci alegerea potrivită și îți alegi un apartament ideal pentru stilul tău de viață. Pentru noi a fost important să fie aproape de serviciu, să fie la 10 minute de centru cu mașina și mai ales să avem priveliște către munte. Și iată că, după multe căutări, când ne pierdusem ușor speranța că nu vom găsi un apartament la un preț bun și care să îndeplinească toate nevoile noastre, ne-am găsit căsuța la Mosaic Residence. Am fost plăcut surprinși de oamenii pe care i-am întâlnit aici, alături de care am creat noi prietenii.

În articolul următor vă voi împărtăși cum a fost experiența noastră și cum am găsit apartamentul. Sper să vă fie de folos informațiile dacă aveți în plan să să vă mutați la poalele munților sau vreți să achiziționați un apartament pentru vacanță în Brașov.

Până data viitoare, vă urez zile pline de inspirație!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2023 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes