Site Overlay

8 locuri incredibile de unde poți vedea Brașovul panoramic

Orașul Brașov freamătă de bucurie și îți oferă priveliști minunate ce îți taie răsuflarea.

Dacă te hotorăști să explorezi acest oraș și să te bucuri de el în toată splendoarea sa, pune-ți în plan să vizitezi și următoarele locuri minunate. Vei avea parte de priveliști ca în povești, liniște și un sentiment enorm de bucurie.

Hai să îți povestesc pe unde am mai cutreierat în țărișoara noastră dragă și unde poți călători și tu.

Turnul Negru

Primul popas l-am făcut la Turnul Negru. Drumul până în acest loc a fost cât se poate de liniștitor și relaxant. Poți auzi ciripitul păsărilor și susurul pârâului.

Turnul Alb

După ce am admirat priveliștea de la Turnul Negru, am coborât pe cărare, am mers pe un pod prin pădurice și am ajuns la Turnul Alb. Acolo poți face un popas să îți tragi răsuflarea și să te relaxezi în voie.

Cetățuia Brașov

Următorul loc de poveste pe care l-am vizitat a fost Cetățuia Brașov. Deși am fost de foarte multe ori în acest oraș, nu vizitasem niciodată Cetățuia. Aici există și un spațiu verde unde poți face picnic și poți admira întreaga priveliște.

Tâmpa

Următorul loc este preferatul meu, muntele Tâmpa. Aici am fost iarna trecută. Surprinzător, mulți nu știu cum pot ajunge în acest loc. Este foarte simplu, cu telecabina.

Prețurile biletelor:

18 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii.

După ce vei urca cu telecabina, vei avea parte de o priveliște frumoasă, dar nu atât de frumoasă ca cea de la litere. Există și un bar unde poți poposi și poți savura cafea sau vin.

Continuă-ți drumeția pe cărarea din dreapta și vei ajunge la litere.

Apoi coboară, și când vei ajuge la o răscruce de drumuri, va trebui să urci pe poteca din stânga. Deși pare că drumul din stânga nu duce nicăieri, îți promit că te va duce către cea mai frumoasă priveliște.


Poiana Brașov

Vara trecută am fost în Poiana Brașov. Pe drum, am făcut un popas, iar priveliștea mi-a tăiat răsuflarea. Pe mine m-a cucerit pe loc. Poți cumpăra cârnăciori sau pălincă, dacă ești fan senzații tari românești.

Vârful Postăvarul

Poți ajunge pe Vârful Postăvarul cu telecabina. Și aici, este aceeași poveste. Vei găsi un bar de unde îți poți lua apa, suc, cafea, bere sau vin. Este minunat vara pentru că poți sta liniștit pe iarbă și poți admira priveliștea.

Dar nu te mulțumi doar cu această priveliște. Urcă pe drumul din dreapta ca să ajungi într-un loc și mai frumos.

Belvedere

Belvedere este locul perfect unde te poți bucura de un peisaj ca în povești chiar din vârful patului, nu doar din vârful Postăvarul. Te poți înfrupta din toate preparatele pregătite cu drag pentru că există și restaurant.

Răcădău

Dacă vrei să privești orașul Brașov în liniștea nopții, îți recomand să îl admiri de pe dealul din cartierul Răcădău.

Care este locul tău preferat din Brașov? Scrie-mi în comentarii.

Îți mulțumesc că ai citit acest articol și îți doresc o zi minunată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2023 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes