Site Overlay

În 2020 este la modă să porți aceeași ținută la diferite evenimente

Încrederea în sine este greu de clădit și foarte ușor de demontat, poate chiar în câteva minute. Mai ales atunci când mergi la un eveniment și trebuie să îți alegi o ținută specială.

Poate te vei gândi că celelalte domnișoare vor avea rochii mai frumoase și te întrebi oare de unde îți poți achiziționa o rochie superbă.

Însă totul stă în încrederea de a purta ținuta în care îți stă cel mai bine la diferite evenimente. Crede-mă, te vei simți excepțional într-o ținută din materiale fine, de calitate, în nuanțele tale preferate. Mai ales când o vei purta de mai multe ori și vei fi complimentată de fiecare dată.

Dacă te uiți la petrecerile de la Hollywood, vei vedea că vedetele au purtat anul trecut rochii pe care le-au avut și în alți ani. În 2020 nu mai este la modă să ai o ținută nouă la fiecare eveniment, este la modă să ai rochii de calitate pe care le poți repurta la orice eveniment vrei tu. Jenifer Lopez, Sophia Loren, Anna Wintour sunt doar câteva dintre vedetele care au purtat aceleași rochii la mai multe evenimente. 

Ce poți face?

Alege-ți ținuta visurilor tale de la brandul ALYICH și accesorizeaz-o de fiecare dată diferit.

Fusta deosebită pe care o port în aceste fotografii poartă semnătura unui brand românesc de haine pe care eu îl îndrăgesc foarte mult, ALYICH.

ALYICH este un magazin din Cluj, unde poți găsi atât rochii de mireasă, de domnișoară de onoare, de nașă sau chiar de zi. Ceea ce îmi place foarte mult la această fustă este materialul din care este realizată, foarte fin la atingere și culoarea extrem de specială. Se prinde cu 2 nasturi în talie, astfel încât să îți vină perfect pe corp. Pe site-ul lor poți găsi fuste sau rochii din materiale fine, accesorizate cu pietre, paiete sau chiar pene.

Pe lângă articolele vestimentare cu materiale de cea mai bună calitate, oamenii din spatele brandului sunt extrem de drăguți. Te sfătuiesc în legătură cu alegerea ta, te sună să te informeze că ți-au trimis rochia, iar în cazul în care nu îți vine bine, îți înlocuiesc rochia cu una potrivită măsurii tale.

Fusta pe care o port, dar și multe alte articole vestimentare deosebite, le poți găsi pe site-ul lor dacă accesezi site-ul aici sau pe pagina lor de Instagram dacă accesezi pagina aici.

Susține astăzi un brand local!

Cu drag,

Patuschinsky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2022 . All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes